روغن موتالیا روغن بکر از فرابکر کمی تیره تر بوده و کیفیت آن از روغن بکر یک درجه پایین تر بوده تا برای سرخ کردن موارد غذایی قابلیت لازم را داشته باشد. و در عین حال سرشار از ویتامین ها و مواد مغذی بوده تا بتواند جایگزین مناسب برای سایر روغن های خوراکی باشد. نحوه استفاده روغن زیتون بکر، روغنی مناسب جهت سرخ کردن، تفت دادن و گریل کردن موارد غذایی است. از این روغن می توان برای پخت مواد غذایی، سوپ، پاستا، خورشت و … استفاده نمود. همچنین در طبخ شیرینی و کیک، بسیار مناسب بوده و ارزش غذایی بالای آن کیفیت این نوع موارد غذایی را بالا می برد.
طعم: میوه ای
عطر و بو: مطبوع با بوی ملایم زیتون
حداکثر حرارت: 338°F-374°F
مصرف در: سس پستو, سس سالاد, کاپوناتا, ماهی آب پز, هوموس
نوع پارامتر | مقدار |
---|---|
میزان مصرف | 1 tbsp (15ml) |
کالری در هر واحد | 120 کیلوکالری |
کل چربی | 14g |
کلسترول | 0mg |
چربی تک غیر اشباع | 10g |
چربی چندغیراشباع | 2g |
چربی اشباع شده | 2g |
پروتئین | 0mg |
سدیم | 0mg |
کربوهیدرات | 0mg |
چربی ترانس | 0g |